David Will en zijn 9-jarige Zindedine-zoon, Zinedream waren net geen seconde sneller dan landgenote Nicola Pohl met de SF-ruin, Arlo de Blondel (Tlaloc M). Voor eigen publiek volgde Vincent Lambrecht op het podium.

De Belg plaatste zich in het zadel van zijn vertrouwde Catwalk Harry. Samen met de 14-jarige Verdi TN-zoon verwees hij Leon Thijssen buiten de top drie.

De Nederlander volgde op de rug van Faithless Mvdl (Ukato) terwijl Marek Lewicki de top vijf afwerkte met onder het zadel de 10-jarige La Pezi (Lord Pezi). In de top tien plaatste ook Caroline Devos-Poels zich in de prijzen. De Nederlandse amazone sprong met Milona van het Speienhof (Chopard Vdb Z) foutloos naar de zesde plek.

Sanne Thijssen laat Wilhelmus klinken

Eerder hield Sanne Thijssen de concurrentie achter zich in de 1.30m CSI1* rubriek. Samen met haar sBs-merrie, Infinity Van Hof Ter Bolle (Laszio V Z) sprong Thijssen met een nipte voorsprong op Stanislav Teder naar de winst. De Est volgde met Funky Blue (Zirocco Blue) op de tweede plaats voor Hamza Kiswani en King of Diamonds Z (Kannan).

Alle uitslagen