In de 1m20 hoofdrubriek domineerden de Belgische ruiters de top tien. Niels van Rossem snelde naar de zege in het zadel van de 9-jarige Tesla van het Klavertje (Ulk d'Ete). Clémentine Lux slaagde erin om haar beide troeven in exact dezelfde tijd over de eindmeet te sturen en kwam met zowel de 10-jarige hengst Eoghan de Seguret (Coolillaun Cushlawn) als met haar bonte pony Bounty. 

Loïs Wilschut zorgde in deze rubriek voor het Nederlandse kleur en sprong in het zadel van Minerva For Play (For Next Generation) naar de zevende plaats. Daarnaast liet hij ook de elfde plaats noteren met de NRPS nakomeling van Kanshebber, Kyrian van Orchids. 

Ashley Honorez greep een overtuigende overwinning op 1m10 hoogte op de rug van Diamond Star Porteron (Movie Star Tilia). Josephine Post zat hen op de hielen met Dexters Grooted Hart (Dexter Leam Pondi) en werd tweede. Isabelle Post werd op haar beurt tiende met de hengst First Rate de Tinmont (Ultra-Top de La Haie). Mariesa Veenstra's voormalige Jackpot-P (Zavall VDL) verhuisde recent naar Julie van Hollebeke, die hier vierde werd. 

Resultaten