Romilly Simmons kon voor deze proef rekenen op de zesjarige Number One van het Gevahof Z (v. Numero Uno) om de winnende tijd van 61,22 seconden neer te zetten. De Zangerheide ruin was meteen ook de beste zesjarige van de proef. Yenthe Schrijvers was met de zesjarige Horfee DH Z (v. Heavy-Metal) slechts ietsje trager en in 62,04 seconden nam hij de tweede plaats voor zijn rekening. Chloe Winchester reed Chacera (v. Harley) naar de derde plaats. 

De rest van de top vijf was voor Nederland. Liv Linssen zagen we met de zesjarige Lyn (v. Contendro II) terug op de vierde plaats, Anouk de Ruijter vervolledigde met de zesjarige Lauda (v. Emerald van't Ruytershof) de top vijf. Willem Greve (Quintana NL) kon zich nog op de tiende plaats klasseren.


CSI1* 1m30 GP-qualifier - Skye Morssinkhof wint opnieuw

De 1* GP-kwalificatieproef werd gewonnen door Skye Morssinkhof en Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno) in een tijd van 55,41 seconden. Fleur Holleman zagen we met Innuendo R&D (v. Zirocco Blue VDL) terug op de derde plaats. Met Cataque du Haut Breil (v. Conrad) nam ze ook de achtste plaats voor haar rekening. Raf Kooremans (Houdini), Bas van de Aa (E. Guriel), Niels Kersten (Grieg S, Olympia van't Hageland, Kardashian) en Mart Ijland (It's A Dream VG) konden zich ook klasseren. 


Klik hier voor alle resultaten.