Jordy Van Massenhove loodste de 9-jarige Konita HX (Vingino), gefokt bij Stal Hendrix, met ruim twee seconden voorsprong naar de overwinning. De top drie werd verder aangevuld door Duitse combinaties. Zo kwam op twee Mike Patrick Leichle met de Zangersheide merrie Diana vd Tojopehoeve Z (Dakar VDL) voor Marie Ligges en Ballerina Nrw (Balous Diamond). 

Voor Lisa Broekert en I Am Elrite, een KWPN merrie van Harley, werd de vijfde plaats genoteerd. Op zeven volgde Jur Vrieling in het zadel van de hengst Eurofighter Ep. De zoon van Warrant was kort te zien onder het zadel van Jody Van Gerwen, die de teugels doorgaf aan Vrieling. Rotterdam was hun tweede optreden samen, hun eerste op 5* niveau waar ze in de 1m50 met een nulronde konden besluiten. 

Daan Van Geel en Kahlua-Carmen (F One Usa) zorgden voor het Nederlands kleur in de tweede uitslag van de proef en werden zesde. Eric Ten Cate zagen we hier op acht terug met Indendo (Q. Breitling LS) voor Tom Schellekens met Jolet van de Zietfort (Joop III). 

Resultaten