Opnieuw een overtuigende winnaar bovenaan met de Poolse Zuzanna Kuczerawy op één met Uraca II (Baloussini). Lieselot Kooremans had de Belgisch gefokte Nini van HD (I'm Special de Muze) onder het zadel om tweede te worden en was de absolute Nederlandse sterkhouder. Binnen de top tien kwam de KWPN gefokte Burberry des Terdrix (Cardento) met Ginevra Arricca op acht te staan.

Top vijf voor Siebe Leemans en Fleur Holleman

Een voorsprong van maar liefst bijna vier seconden leverde de Britse Olivia Sponer met Crazy Girl (Corlensky G) de overwinning op. De Zweedse Linn Ardvisson achtervolgde op twee met de Nederlands gefokte Ike (Big Star). Het brons was voor Max Merschformann en Dorotheental'S Classica (Hermes de Hus). 

Siebe Leemans profileerde zich als beste Nederlandse combinatie in het zadel van de 9-jarige KWPN merrie Karamella (Plot Blue). De top tien werd besloten door Yfke Priem en de 9-jarige Cardento nakomeling Kessel Hx. 

Bij de Young Riders was het Fleur Holleman die de trend van de vierde plaats doortrok en zich met Innuendo R&D (Zirocco Blue VDL) kon plaatsen in de 1.40m Small Tour. Sanne Ter Haar bracht de Bamako de Muze zoon Bamalou de L'Ecuyer naar de zesde plaats. Pam Nieuwenhuis besloot in het zadel van Iletto (I'm Special de Muze) de top tien.

Resultaten