Winst was er opnieuw voor de Deense Zascha Nygaard Andreasen. Gisterenavond kon zij al al de kwalificatie proef voor deze grote prijs op haar naam schrijven. Vanavond slaagt ze er opnieuw in om al de concurrentie achter zich te laten. In het zadel van Carasina HD (v. Carrico) wist Zascha een foutloze én zeer snelle ronde te rijden in 35,90 seconden. Hierdoor was ze Michael Jung te snel af. Hij had met Edo Sandra (v. Eldorado Vd Zeshoek) 36,48 seconden nodig. 

Op plaats vier zien we Rene Dittmer (Farrero). Ook dit duo werd gisteren in de GP kwalificatie al mooi derde. Denis Lynch (Cornets Iberio) kon voor Ierland de top vijf vervolledigen. 

Tom Schellekens (Fiarabo) was ook weer van de partij. Hij kon met een dertiende plaats voor nog een Nederlandse klassering zorgen. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.25m rubriek zorgde Karlijn Stemerdink voor een top drie Nederlandse klassering. Met Waylotte Ddh Z (v. Wolisco) reed ze in 25,96 seconden naar een derde plaats. Winst was er voor België. Daar kon Nathan Budd met Gerboise des Rosiers (v. Nabab de Reve) voor zorgen. Hij noteerde een foutloze ronde in 25,69 seconden. Linn Hamann en Ciselle (v. Cascadello) moesten met 25,79 seconden genoegen nemen met de tweede plaats. 

Op vier en vijf staan Josch Löhden (Lady Theurer) en Thomas O' Brien (Poonam SD). 

Klik hier voor de resultaten.