Thijssen zorgde in de rubriek voor zeven- en achtjarige paarden voor de derde snelste tijd op ruim tachtig deelnemers. Onder Nederlandse vlag sloeg enkel Caroline Devos-Poels er nog in om dubbel foutloos te blijven in het zadel van de zevenjarige First Choice DV Z (v. For Pleasure). Binnen de top tien kwam de KWPN merrie Siec Laila (v. Vigaro) nog op zes onder de Belg Pieter Clemens. 

Doron Kuipers had voor de rubriek voor vijf- en zesjarigen de zesjarige Formidable Picobello Z onder het zadel. Zij grepen naast een podiumplaats en werden vierde. Niels Kersten kon rekenen op de zesjarige Cheche Marienshof Z (v. Casago) om een foutloze ronde neer te zetten en werd 21ste. 

Kuipers kleurde ook nog mee andere rubrieken in en werd onder andere ook nog eens twaalfde met Candy Holiday (v. Cardento 933) in de CSI1* 1.30m rubriek. Wat verder op vijftien stond nog Jackie Schalken met de KWPN ruin Indigo Blue (v. Zirocco Blue). In de hoofdrubriek, de CSI3* 1.45m scoorde Kuipers dan weer nipt een top tien plaats en werd tiende in het zadel van Doublem Chacco, een hengst van Diablo Blanco. Mans Thijssen zorgde echter voor een nog beter resultaat en stuurde Charlie (v. Casall) foutloos naar de zesde plaats. Leon Thijssen had op zijn beurt de KWPN hengst Google This (v. Spartacus TN) onder het zadel om elfde te worden. 

Alle resultaten