In het eerste klassement wist Ruben Romp, de Olympische springruiter, Rodrigo Pessoa van de winst te houden. Romp sprong met de 15-jarige Umour Noir de Crann (Kannan) naar de winst met ruim één seconde voorsprong op Pessoa en de 11-jarige Chili (Consolidator). Voor eigen publiek volgde Mel Thijssen op de derde plek met onder het zadel Chic Fou de la Bastide (Chessmann van de Helle).

Net buiten de top drie kleurde de top vijf verder Nederlands. Elize van de Mheen volgde op de vierde plek en bleef met Kilimanjaro (Eldorado van de Zeshoek) voor op Anneke Niels-Van Wijngaarden met Freya (Spartacus TN).

Het tweede klassement kwam op naam van Lars Kuster en Idylle of Romance (Andiamo). Kuster ging een volledige Nederlandse top acht voor. Het paar verwees Bart Van der Maat naar de tweede plaats. Van der Maat volgde met Catch Twenty Two Vo Z (Catoki) voor Remco Been en de 9-jarige Jasper (Cidane).

Lisa Nooren volgde met Fandango de Semilly (Diamant de Semilly) op de vierde plaats voor DEnnis van den Brink en Aonia Domain (Mylord Carthago *Hn).