In het 1m20 ging de overwinning naar Kimberly Loos. Zij reed Izzytimes VDP als snelste door de tweede fase en finishte in 27,36 seconden. De Duitser Philipp Schöllhorn eindigde op de tweede plaats met Charlize della Luna. Ook hij ging als een speer door de tweede fase maar zijn tijd van 27,41 seconden schoot net tekort om Loos van de overwinning te houden. De Belgische Mirthe Schoors eindigde op de derde plaats na een foutloze tweede ronde in 27,78 seconden. Ze kon hiervoor rekenen op Evelin van Rossemhof.

Philipp Schöllhorn (Calista) en Carolyn Krellmann (Con Dinaro) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

Petra van Dijck-Claessens schreeft het 1m10 op haar naam. Zij reed J. Takily in 28,30 seconden naar de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels. Ronny Maes eindigde met Brogio op de tweede plaats na een nulronde in 29,01 seconden. Senne Schoors eindigde in deze rubriek op de derde plaats (Castor Klepsland Z), Mirthe Schoors (Evelin van Rossemhof) volgde op vier. 

Hubertus Dieckmann (Solero K) nam de vijfde plaats voor zijn rekening. 

In het 1m00 was de overwinning voor Laeticia Schreinemachers (Hermès-Blue). Ronny Maes (Brogio) en Siena Ferson (Doneck Z) vervolledigden het podium.