Van de 46 aanwezige combinaties konden slechts zeven van hen het moeilijke basisparcours op 1.50m hoogte zonder fouten doorstaan. Voor Kim Emmen was het met Delvaux (v. Ogano Sitte) net niet, want een tijdsfout hield hen uit die felbevochten barrage. Uiteindelijk werden ze tiende.

Conter had Natan van 't Laarhof (v. Thunder vd Zuuthoeve) na een jaar opnieuw onder het zadel en trok de foutloze lijn door tot in haar barrage, waar ze nogmaals de nulscore kon behouden. Met 40,89 op de klok werd het duo derde. Met een tijd van 40,13 finishte Nicolas Deseuzes (FRA) voor Conter op twee met Stella de Preuilly (v. Baloubet du Rouet). Edward Levy was nog eens een seconde sneller en reed Igins du Seigneur (v. Inshallah de Muze) naar de overwinning. 

Volledige uitslag

Kim Emmen Nederlandse sterkhouder in 2* rankingproef

Nadat Emmen in de 3* competitie al een knap resultaat neerzette, overtrof ze die prestatie in de aansluitende 2* competitie. Hier had de Nederlandse Kandiama Dmh (v. Andiamo Z) gezadeld. Het duo bleef foutloos over de twee fasen in de 1.45m rubriek en vond uiteindelijk haar plek net buiten het podium op vier.