Kim Emmen kon rekenen op de achtjarige Holsteiner Catoo-Lavall (v. Catoo) om de winnende tijd van 65,09 seconden neer te zetten in deze 2* Medium Tour. Hiermee was ze Iwan Carpenter en Merllyn's Chacco B (v. Chacco Blue) net te snel af. Zij reden over de meet in 66,59 seconden. De Amerikaanse Julie Welles en Diadem du Thot (v. L'arc de Triomphe*Bois Margot) vervolledigden de top drie met een tijd van 69,16 seconden. 

Mariana Frauches Chavez (Balounet) was goed voor een vierde plaats. Op vijf zien we opnieuw Iwan Carpenter (Merllyn's Chocca Nova) staan. 

Tenslotte kon Doron Kuipers (Isidoor) voor nog een Nederlandse klassering zorgen in deze proef. 

Naast de Medium Tour rubriek, was het ook de beurt aan de zesjarige paarden om zich van hun beste kant te laten zien. In deze 1.20m hoge Youngster Tour was het Geert van Asten (Lord Pleasure) die de Nederlandse eer hoog wist te houden met een zevende plaats. Vervolgens kon ook Cindy van der Werf (Quick-Lover van het Eelshof) zich klasseren als negende.  

In de CSI2* 1.40m proef zorgde Gerco Schröder (New Star vd Berghoeve) voor een top tien klassering door naar een zesde plaats te rijden. Henk van de Pol (B Captain Norman) eindigde elfde, gevolgd door Doron Kuipers (Edinburgh) op de twaalfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.