In de hoofdrubriek was de Nederlander zijn ronde met één springfout op de rug van de twaalfjarige KWPN merrie goed voor de zevende plaats wat een uitstekende prestatie was gezien er slechts vier combinaties hun basisronde foutloos konden afwerken. 

Anthony Wellens sprong een ijzersterke ronde met L'Escada Cava (v. Vagabond de La Pomme) wat hen het zilver opleverde. Enkel Alexa Ferrer deed beter. De Franse hield de winst in eigen land door net geen halve seconde sneller haar ronde te af te werken met Night Girl Vd Heffinck (v. Tornesch). Verder op het podium ging de derde plaats naar Jorge Matte Capdevilla in het zadel van Extra (v. Berlin). 

Robin Muhr was de vierde en laatste combinatie die het hout onaangeroerd liet op de rug van Emillio de Gree (v. Toulon). 

Bekijk de resultaten hier

Met Casillas van de Helle (v. Casall) sprong hij in de voorafgaande rubriek naar de negende plaats nadat het duo de toegestane tijd nipt overschreed. 

De winst ging naar Italië met de winnende ronde op naam van Giulia M. Marquet met Scuderia 1918 Quick and Easy 3 (v. Quick Orion D Elle). Denis Lynch werd tweede in het zadel van GC Chopin's Bushi (v. Contendro II) voor landgenote Jessica Burke met Express Trend (v. Future Trend). 

Bekijk de resultaten hier