Hij werd op de voet gevolgd door de Duitser Wolfgang Puschack die met Number One (Call me Number One) in 62.72 seconden op de tweede plaats eindigde. Zijn landgenoot Patrick Stühlmeyer stuurde vervolgens Quando Vengo (Quadros) in 64.01 seconden naar de derde plaats. 

Simone Blum lijkt weer helemaal terug te zijn op haar oude niveau. Ditmaal met de negenjarige BWP-er Ovanna DW (Jamal van de Heffinck) zette ze een sterke ronde neer en gaat met een vierde plaats naar huis. Gabor Szabó en Mezohegyes Chabala zien we nog terug op de vijfde plaats. 

Beste Nederlander is Kevin Jochems die een foutloze ronde noteert met O'Neal van 'T Looverijck (Canabis Z) met wie hij op een achtste plaats eindigde. Een elfde plaats is er dan nog voor Sanne Thijssen met haar vertrouwde Con Quidam RB. 


Eerder vandaag reed ook Willem Greve in de prijzen met Candy Luck Z (Comme Il Fout). Zij bleven foutloos in de 1.35/1.40m rubriek en noteerden een zevende plaats. De winst ging in deze rubriek naar Eduardo Alvarez Aznar en zijn DPS Camelot (Camillo). 


Resultaten