In het zadel van Ivoor TN, een KWPN ruin van Eldorado vd Zeshoek, snelde Bonhof naar de tweede plaats in de CSI4* 1.50m Big Tour. De ruime rubriek zorgde ervoor dat de rubriek over twee groepen verdeeld werd. De overwinning bij Bonhof was voor Andres Vereecke en Call Me De Muze Z (Clarissimo Z). Frank Schuttert viel net buiten het podium en werd vierde op Isis (Cardento). Michael Greeve werd bij Groep 1 achtste met Denver (Diarado). Wat hoger op vijf schitterde Kevin Jochems op de rug van Flying Jackie (Nabab de Reve). 

Anouk de Ruijter zorgde in de CSI4* 1.40m Medium Tour voor een puik resultaat en bracht de KWPN ruin Jones, een 10-jarige zoon van Kannan, naar de vijfde plaats van Groep 2. Bij Groep 1 was de overwinning voor de KWPN ruin El Capone RK (Cardento). 

In de CSI4* 1.45m Medium Tour sprong Roosje Brouwer met Kerswin van't Roosakker (Echo van t Spieveld) naar de zesde plaats in Groep 1. Bij Groep 2 liet Michael Greeve zich met La Vie Est Belle Tcs (Entertainer) op acht noteren gevolgd door Mel Thijssen en Chic Fou de la Bastide (Chessmann van de Helle). 

Bij de 7-jarige paarden plaatste Sanne Thijssen zich met de KWPN merrie Moukje (Zirocco Blue VDL) op de elfde plaats. De amazone had nog een 7-jarig talent onder het zadel en werd in de andere rubriek voor 7-jarigen nog eens zevende in het zadel van Monfaut Gumo MP, een KWPN ruin van Comme il Faut. 

Tot slot liet Dirk Rehorst zich opvallen met de 6-jarige Tirza Z (Thunder vd Zuuthoeve) en werd negende. Op elf volgde Sanne de Jong met Noble Marschal (Marschal Fields III). 

Alle resultaten