In de 1.40m CSI2* rubriek hield Ricardo Correa Reinert de concurrentie achter zich met de 13-jarige KWPN-ruin, Ganturano (Canturano). Het paar bleef slechts enkele tienden van een seconde voor op Anna Plautz en Lino P (Ludwig AS). Op de derde plaats volgde Joost Martens en de 10-jarige zoon van Etoulon, Jododinus PP.

Het paar bleef zo Egor Shchibrik met Crack Boom des Anges (Norton d'Eole) voor. Gerrit Nieberg en Gazpacho vd Berghoeve Z (Gitano v Berkenbroeck) vervolledigden de top vijf.

Finn Boerekamp volgde voor eigen publiek op de zesde plaats. In het zadel van Kensington W (VDL Zirocco Blue ) bleef Boerekamp nipt voor op Dave Maarse en de 8-jarige KWPN-merrie, La Reine (Astrello).

Freek Vestjens scoort in Youngster Tour

Eerder sprong Freek Vestjens met Super Sox van 't Coseveld Z (Stakkato Gold) naar de winst in de proef voor vijf-en zesjarigen. De combinatie diende enkel Jenny Heinekamp met BWP-merrie, Silinde AEG (Cornet Obolensky) voor zich te dulden. Net buiten de top drie strandde Renee de Weert op een vierde plaats met KWPN-ruin, Nelson (Highway TN, fokker: Fam. Kuipers).

Alle uitslagen