Als één van de laatste starters volgde Johnny Pals in de individuele ranking. Pals volgde op de rug van de 11-jarige merrie, Zarkava Hero Z. Eerder won Richard Vogel de 1.45m openingsrubriek.  De Duitser werkte het podium van de GCL af met de 10-jarige Caracho (Cassilano).

Net buiten het podium strandde Francois Xavier Boudant op de vierde plaats. De Fransman volgde met de 11-jarige Brazyl du Mezel (Haloubet de Gorze) voor de Grand Prix winnaar van Hamburg, Christian Ahlmann.

De Duitse springruiter vervolledigde de top vijf iin het zadel van zijn zoon van Stakkato Gold, Solid Gold Z. Ook Harrie Smolders plaatste zich nog in de prijzen. Smolders loodste de 13-jarige Monaco (Cassini II) foutloos naar de 12e plek.

Prague Lions op kop van GCL

In de teamranking nemen de Prague Lions het voortouw. Voor dit team hielden beiden Pieter Devos met Nascar Van 't Siamshof en Brian Moggre met MTM Vivre Le Reve (Ustinov) het foutloos. De Shanghai Swans volgden dankzij Ahlmann en Max Kühner in het zadel van Eic Coriolis Des Isles (Zandor).

Uitslag

Team Ranking