Van de 25 combinaties die zonder springfouten de proef wisten te vervolledigen, snelde Joris Geenen in het zadel van de schimmelmerrie Calinka Hp Z in een tijd van 58.79 seconden naar het gouden resultaat. Geenen was hiermee bijna twee seconden sneller dan landgenoot Kyle Cuypers, die op de rug van de eveneens zevenjarige Quadro Van 'T Buxuxshof (Elvis Ter Putte) al voor de tweede maal vandaag het zilver in ontvangst mocht nemen. De Fransman Julien Anquetin sprong samen met de achtjarige vosruin Fun d'Elle (Maloubet de Pleville) naar het brons in 60.92 seconden.

Een kleine anderhalve seconde na zijn landgenoot volgde Mickael Schlicklin op de voshengst Cuba Island (Casaltino) alf vierde. Voor Nederland zette John Steeghs met de KWPN ruin Kingston TV het beste resultaat neer door met een tijd van 62.86 seconden de top vijf af te sluiten.

Ook Joey Alberti met Corona Z (Comilfo Plus Z), Remco Been op Lotti T (Comme Il Faut 5), en Kim Emmen in het zadel van Kesmitt Dmh (Thunder Vd Zuuthoeve) wisten nog in de prijzen te rijden.

Vind de volledige uitslag hier.