Steeghs stuurde de tienjarige ruin foutloos rond maar had een seconde te veel op de klok staan om Stefan De Pauw met Nairobi van Kojakhoeve (v. Nabab de Reve) van de overwinning te houden. De Belgische combinatie zegevierde op Nederlandse bodem. Johan Bergs liet zich in de top tien tweemaal opmerken en werd op Thalia SR Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) zesde en kwam met Kings Londons Daimond (v. Carembar de Muze) op acht.

Kelly Jochems besloot dan weer de top tien in het zadel van Eowan A (v. Numero Uno). Niels Tacken viel met Klaartje C (v. Grand Slam) in de prijzen en werd twaalfde, Tom Martens pikte op het nippertje ook nog een graantje mee na een foutloze omloop met Faline des Chaines (v. Contendro). 

Ook in de 1.30m rubriek werd de overwinning door een Belgische combinatie gekaapt. Sandra Klaessen zorgde voor het Nederlandse kleur op het podium en kreeg met Jiskefet (v. Andiamo) het zilver omgehangen. Voor Lysanne Kruizinga was er met Legend Ster (v. Baltic) de zevende plaats. Finn Boerekamp kwam zowel op veertien als achttien met respectievelijk Just Penelope (v. Jenson van t' Meulenhof) en Merlin van 't Heike (v. Epleaser van 't Heike). 

Piet Raijmakers Jr hield de overwinning van de 1.20m rubriek op eigen bodem en was de snelste in het zadel van Hannibal (v. Rascin). Finn Boerekamp domineerde verder in de top vijf en kwam met Chablis (v. Casago) op vier gevolgd door Miconia Special (v. I'm Special de Muze) waarmee hij vijfde werd. Ook op acht kwam de jonge ruiter terug, hier met Elina's Heywood H Z (v. Elvis ter Putte). 

Senna Stassen won met Lady Angeles (v. Los Angeles) over 1.10m waar Dian de Jong derde werd met Gimli van t Glemhof Z (v. Gemini CL XX). Over 1m veroverde Angela Van Daatselaar het brons met Olympia (v. Ogano Sitte). Lysanne Kruizinga werd nog eens derde met Orusa H in de 90cm.

Alle resultaten