Kuijpers had Crazy Cononut gezadeld voor deze rubriek, een tienjarige dochter van Contendro I. Zowel in de basisronde als in de barrage was het duo op geen fout te betrappen en reed met een tijd van 37,78 seconden naar de zesde plaats.

Van de vijftien combinaties in de barrage waren er naast Kuijpers nog drie onder Nederlandse vlag te zien. Hilde Veenstra kreeg met Gideon DLS (v. Corland) een springfout tegen in de barrage, waardoor ze op elf strandde. Ook Jorinde Dolfijn sprong met Justique (v. Bustique) een balk in het zand, wat hen de veertiende plaats opleverde. Op vijftien volgde Finn Boerekamp in het zadel van Mimosa. 

De winst was voor de Duitser Tony Stormanns, hij bleef op Cinnamo (v. Magic Park) dubbel foutloos met de winnende tijd van 33,35 op de klok. Op twee volgde de Spaanse Olivia Álvarez García met Liron Tk (v. Light On). De Zweedse Linn Arvidsson besloot de top drie in het zadel van Glenmorangie (v. Cyklon 1083). 

Volledige uitslag

Vince Nanning en Amy Tan schitteren in jeugdrubrieken

In de laatste rubriek voor Children en Pony-ruiters waren het Vince Nanning en Amy Tan die voor het beste Nederlandse resultaat zorgden. Nanning bracht er het het beste vanaf bij de Children en sprong met Juliette (v. Dantos) naar de vierde plaats, als één van de vijf finalisten in de tweede fase. 

Amy Tan kon ook die tweede fase bereiken maar dan bij de Pony's. Als één van de acht mocht zij op Geena Lisa de Nederlandse eer hoog houden, het duo werd zesde.