De vierjarigen werden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Freek van der Laan en Michel Priemis. Ze kenden de meeste punten toe aan Jasmin Seppälä met onder het zadel A Golden Coco Z (Aganix du Seigneur), gefokt door Fernhout – Wekema uit De Wilp. Op het podium volgde Welmoed Lyklema en de  Apardi-zoon Nishville, gefokt door A.J. Lievaart uit het Friese Wijckel. De derde plaats kwam op naam vna Sally Hopkinson met Azure Z ( Apardi) die gefokt is door Tal Milstein.

Vijfjarigen

Bij de vijfjarigen kwamen 22 combinaties terug voor de herkansing. Het was de laatste starter Lars Kuster die aan het langste eind trok. Met Don Tarpania Z (Dominator Z), gefokt doorA.P.G. De Lange uit Swifterband, realiseerde hij een tijd van 30.84 seconden, goed voor de winst. Tweede werd  Jarno Hesselink met Mister Medal (Casago), gefokt door I Kruts uit Ter Aar. Roel Harke werkte de top drie af met de door hemzelf gefokte Mississipy (Falaise de Muze).

Zesjarigen

Ook Bas van den Burg miste zijn start niet bij de GMB jonge paarden competitie. Hij won met  Be Hippy TT ( Balou de Rouet) de zes- en zevenjarigen rubriek. Op de tweede plaats eindigde Noelle Klokman met de Dominator Z nazaat Dikato van het hoefsmidhof Z (Ukato).  Als derde mocht Luke Hill zich opstellen met Louay Fortuna (Cohinoor), die zoals haar naam al doet vermoeden, komt uit de succesvolle fokkerij van Rintjes Tjeenk Willink.

Volledige uitslag

bron: Persbericht