Hierbij wordt zij bijgestaan door Bas de Grood; een doorgewinterde ondernemer, die als geen ander het klappen van de zweep kent als het op ondernemen aankomt. De twee nieuwe eigenaren kennen elkaar al jaren via de sport en vonden het een perfect moment om samen vorm te geven aan hun beider ambitie. Janneke met haar talent, toewijding en bekendheid in alles dat met paardensport te maken heeft; bijgestaan door het zakelijk vernuft, de armslag en de visie van Bas. Wat je noemt: een dream team!

In relatie tot de Olympische Spelen in Parijs van dit jaar, gaf sportief directeur van NOC*NSF André Cats al aan dat topsport alleen mogelijk is door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen en de juiste faciliteiten te bieden. Hiervoor zijn investeringen nodig, maar ook nieuwe initiatieven, samenwerkingen en positief creatieve invalshoeken. In die hoedanigheid wil HC De Schalm zichzelf naar de toekomst profileren.

Binnenkort zal meer duidelijk worden over de spannende en ambitieuze plannen die de kersverse zakenpartners aan het smeden zijn. Volg onze kanalen, dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Instagram

Janneke__boonzaaijer en Jans_dreamteam

Website

Jans.life