Liesje Vrolijk wist naar een top vijf plaats te springen in de Gold Tour in de 1m35 hoge rubriek. Ze zette een tijd van 32.46 seconden neer met Farfan M (v. Cantos) en werd vijfde.

Op eigen bodem snelde de Spaanse Leticia Riva Gil naar de winst, zij zadelde Conan de Taute (v. Mylord Carthago). De Ier Niall Talbot nam met Doris de l'Oiseliere het zilver terwijl het brons voor de Spanjaard Eduardo Blanco Martin was op Diego de La Borderie (v. Conrad). 89 honderdsten sneller dan Vrolijk was de Spanjaard Jose Fumero Hernandez met onder het zadel Unanime de Toxandria Z (v. Ulahop Boy).

Silver 1m25

In de 1m25 hoge rubriek zorgde Noa Jansen voor het beste Nederlandse resultaat en reed in het zadel van Highness (v. Douglas) naar de tweede plaats. Jack Ansems wist zich opnieuw in de kijker te springen en plaatste zich in de top vijf. Hij hield mee de Nederlandse eer hoog en wist zich net de top vijf in te rijden met Perle (vDenzel V'T Meulenhof) en werd vijfde. Gisteren vond hij nog de weg naar het podium bij de 5-jarige paarden maar ook bij de zesjarige paarden dwong hij een plek in de top drie af. 

De proefwinst kwam op naam van de Duitse Isabell Hoverath, zij snelde naar de winst met bijna vier seconden voorsprong. De top drie werd vervolledigd door de Deense Gitte Dahl met de achttienjarige ruin Conan (v. Cristo). De Franse Stéphanie Babu kon in een tijd van 62.08 naar een vierde plaats springen. Dit deed ze met Eleven de Riverland (v. Kannan).

Silver - 1m35

Kessy van Berlo hield Nederlandse eer hoog in de 1m35 hoge rubriek. Als beste Nederlandse combinatie wist ze zich te plaatsen met een elfde plaats. Dit deed ze met Pablo Vd Donkhoeve (v. Etoulon). 


Bekijk hier de resultaten