Op eigen bodem wist Agusti Sastre Caballero met Soraya Vdg Z (v. Hunters Scendro) Jack Ansems voor te blijven in een tijd van 62.68 seconden en nam zo de overwinning in de eerste rubriek van vandaag. In een tijd van 63.71 nam Ansems met J'espere (v. Comme IL Faut 5) de zilveren medaille en blijft zo de prijzen binnenslepen in Oliva. Simona Donolato met Gracchus DM (v. Wandor van de Mispelaere) werd derde in een tijd van 66.96.

De vierde en vijfde plaats waren voor Daniel Wolke met Nolan 9 (v. Ninyon) en Simon Yde met zijn KWPN hengst Grande (v. VDL Groep Zagreb).

Jonge paarden

Bij de jonge paarden blijft Ansems zich ook plaatsen en reed met Celine z (vCicero Z) naar een vierde plaats bij de zesjarige paarden. De Nederlandse Marielle Friesen kon net als gisteren een plaats in de top tien veroveren met Charly (v. DSP Colfosco) en kwam vandaag op de achtste plaats, gisteren werd ze negende. Proefwinst was voor de Noor Simon Yde met Gerdings Miss Vase (v. Chacoon Blue) die op dinsdag ook al met de winst ging lopen.

 


Bekijk hier de resultaten