Bij de vijf-en zesjarigen sprong Jack Ansems naar de tweede plaats. In de proef voor zeven-en achtjarigen liet de Nederlander geen ruimte voor de concurrentie. In het zadel van de zevenjarige BWP-merrie, Queen van het Voortveld (Andiamo Z) bleef Ansems slechts enkele tienden van een seconde voor op Pius Schwizer met de eveneens Belgisch gefokte, Pinky Pie de Libersart (Taalex). 

Voor eigen publiek vervolledigde Wim Vinckx de top drie. Samen met Isabel de Rijcker haar HAdewyn Van 't Ravennest (Comme Il Faut) verwees de Belg, Kim Emmen naar de vierde plaats. Emmen en Kandiama Dmh (Andiamo Z) werden opgevolgd door  Guillaume Paroty met Gentleman du Sablon (Air Corrado V.O.).

Jack Ansems ook sterkhouder bij vijf-en zesjarigen

In de proef voor vijf-en zesjarigen was er geen houden aan Kelly Cornelis en de vijfjarige Balou du Rouet-merrie, Baloucante Di Luna. Samen met haar eigen gefokte merrie bleef de Belgische ruim drie seconden voor op Jack Ansems en Celine Z (Cicero Z). Bunoit Moeskops vervolledigde de top drie met de zoon van Port Royal van Eeckelghem, Stockholm Van Eeckelghem.


Alle Resultaten:

F. © Sentower Park