Ruim zestig ruiters zadelden hun paard voor deze 1.45m hoge Gold rubriek. Er werd rechtstreeks op tijd gereden, Jack Ansems vond de finish in 75,69. Met Fliere Fluiter (v. VDL Zirocco Blue) ging hij feilloos doorheen het parcours en finishte knap op negen tussen een internationale lijst.

De overwinning was deels Nederlands door de KWPN hengst Galerius (v. Diamant de Semilly) die won onder Izac Ketteridge. Op twee volgde Pedro Veniss met Boeckmanns Lord Pezi Junior (v. Böckmann's Lord Pezi). Carolina Villanueva Suarez vervolledigde de top drie met Voice de Chenaie (v. Diamant de Semilly).

Bronze - 1m20

In de 1m20 hoge rubriek wist Patty de Groot de KWPN'er Kikidola (v. Etoulon) foutloos rond te rijden in een tijd van 61.89 seconden. Met die tijd konden ze zich plaatsen en kwamen op tien. De Franse Giovanni Laube nam de proefwinst, hij zadelde Altesse du Temple (v. Luigi d'Amaury). De Portugees Luís Alexandre Dolgner Ferreira kwam met twee paarden aan de start en vervolledigde de top drie met beide. Met Sig Black Panther (v. Kannan) sprong naar een tweede plaats en derde werd hij met Callah (v. Cassal).

Silver 1.25m

In de Silver rubriek bleef Kessy van Berlo voor op Jack Ansems. In het zadel van Fostara (v. Azteca VDL) was de amazone goed voor het brons terwijl Ansems op vier eindigde met Perle (v. Denzel V'T Meulenhof). Voor beide ruiters was er nog een plaats in de top tien. Van Berlo reed Elegant (v. Verdi TN) naar zeven, Ansems volgde opnieuw en kwam op acht met La Karla (v. Etoulon). 


Volledige uitslag