Charlotte Bettendorf volgde op de tweede plaats. Zij kon een foutloze ronde springen in 66,43 seconden en rekende hiervoor op Murakami Gp Z (v. Mylord Carthago). Benny Naessens was de beste Belg op de derde plaats. Hij kon een foutloze ronde springen in 66,85 seconden.

Yves Vanderhasselt (Lelielounka Stw) en Anthony Philippaerts (Calypso de Blondel) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Mathieu Guery (Mirabelle) en Aiko Paridaen (Libelle de Muze). 

CSI1* 1m25 GP kwalificatie

In het 1m25 reed Alexandra Crown naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Basic (v. Silverstone) een foutloze ronde springen in 61,00 seconden. Kara Chad en Kunis (v. Luidam) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 61,50 seconden. Julie Welles en Chaccadella (v. Centadel) vervolledigden de top drie.

Danny van den Bosch (Kade van de Dorperheide) en Claire Putters (Calinka du Bois des Isnes)

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden was de overwinning voor Kendra Claricia Brinkop. In het zadel van Perfection (v. Telstar de la Pomme) kon ze de nul behouden en finishten in 37,43 seconden. Fracisco José Mesquiuta Musa en Pepperoni van't Meulenhof (v. Bamako de Muze) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 37,83 seconden. Christine Thirup Christens en Niarado Lulle Lunden (v. Diarado) vervolledigden de top drie na een nulronde in 38,56 seconden. 

Emanuele Gaudiano (Phil vd Wezelse Heihoeve) en Arthur Le Vot (Fancy de Kergane) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Marc Houtzager was de beste Nederlander. Hij reed Cabelensky Z (v. Cornet Obolensky) naar de negende plaats.

Klik hier voor de resultaten