In het zadel van Her Game Ball BG (v. Carambole), een elfjarige KWPN merrie, kwam Schuttert in een tijd van 63,80s over de finish. Die tijd leverde hen de zevende plaats op in een deelnemersveld van 50 combinaties. Niet enkel Schuttert liet de Nederlandse driekleur opvallen, ook Leopold van Asten zorgde voor een klassering. Hij loodste de zestienjarige VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) met een tijd van 66,33s naar de twaalfde plek. 

De volledige top vijf kleurde Iers met een overwinning voor Michael Pender. Hij stuurde HHS Vancouver (v. Indoctro) foutloos rond in een snelle tijd van 57,23s. Landgenoot Richard Howley zat hem op de voeten maar kwam met Mansini Ltd (v. Caressini L) 39 honderdsten trager over de eindmeet en werd tweede. Het podium werd besloten door Seamus Hughes Kennedy en Cuffesgrange Cavadora (v. Z Wellie). 

Daarnaast konden ook de Nederlandse paarden zich laten opvallen met een vijfde plaats voor Eristov (v. Cicero Z Van Paemel), een veertienjarige KWPN'er, onder Jordan Coyle. De twaalfjarige Good Limit werd dan weer achtste met Jose Antonio Chedraui Eguia. 


Resultaten