BIj de zevenjarige paarden in Riesenbeck was het Jack Ryan die de overwinning wist binnen te halen. Deze Ier kwam in de ring met Ivan (v. Namelus R) en stopte de barrage tijd in 27.88 seconden. Net trager was Chloe Reid met haar Cascadello nakomeling Crossover 4 in een tijd van 28.06 seconden. De derde plaats was voor Tobias Meyer in een tijd van 28.09 seconden met onder het zadel Baron Z H (v. Bacardi-Rhum De Muze).

Op de vierde plaats kwam Harrie Wiering te staan, hij reed Bandit Gln Z (v. Balou du Rouet) met een snelle tijd van 28.24 seconden. Gevolgd door David Will in 28.43 seconden met Daymien 4 (v. Darco). 

Klik hier voor alle resultaten. 

Bij de vijf-en zesjarige paarden was de overwinning voor Tim Rieskamp-Goedking met onder het zadel IB Ectasy (v. Eldorado van de Zeshoek) in een tijd van 27.45 seconden. Michael G Duffy was net iets trager in 28.33 seconden met Viscorntess (v. Viscount 22). De top drie werd vervolledigd door Chloe Reid met Charlotta li (v. Cascadello) in 30.95 seconden. 

Ook hier kwam Harrie Wiering op de vierde plaats te staan, in deze proef reed hij met Jikke-Cara (v. Denzel van het Meulenhof) met een tijd van 31.16 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Jeroen Dubbeldam die een tijd neerzette van 31.25 seconden met Just D (v. Durango VDL). 

Klik hier voor alle resultaten.