Pender en de 11-jarige zoon van Cavalier Royale bleven als enige foutloos onder de 36 seconden. Het podium kleurde verder volledig Nederlands. Harrie Smolders volgde op de tweede plaats met de 13-jarige Monaco N.O.P. (Cassini II). Samen met Sf Equestrian 's Long John Silver 3 (Lasino) vervolledigde Jur Vrieling het podium.

Deze volledige top drie hield het foutloos in de barrage. Met één springfout volgde Malin Baryard-Johnsson en de 14-jarige BWP-merrie, H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof) op de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Philipp Weishaupt en Coby (Contagio). Het duo reed eerder naar de winst in de GP-kwalificatie.

Ben Maher hield zijn leiderspositie in het klassement en wint zo het seizoen van 2022. Voor Maher betekent dit een extra cheque van ruim 235.000 euro.

Super Grand Prix ticket voor Harrie Smolders

Waar Sanne Thijssen door haar winst in Madrid directe deelname aan de super finale in Praag afdwong, maakt Harrie Smolders gebruik van een achterdeurtje. Aangezien zowel Pender als Baryard-Johnson al eerder dit seizoen een GCT GP hadden gewonnen was duidelijk dat Jur Vrieling en Harrie Smolders onderling gingen uitmaken wie het laatste ticket voor die superfinale zou bemachtigen. Het was Smolders die ermee vandoor ging en als tweede Nederlander naast Sanne Thijssen zal deelnemen aan die superfinale volgende maand.

Volledige uitslag