Daan van Geel zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Just Blue (v. VDL Zirocco Blue) naar de tweede plaats door in 38,03 seconden een foutloze ronde te springen. De Zwitser Werner Muff maakte de derde plaats compleet. Zijn Ding Dong Courcelle (v. Air Jordan) kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 38,71 seconden. 

Elia Simmonetti (Contessa 246) en Anthony Bourquard (Fontaineblau Manciais) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag kon Daan van Geel ook al het 1m40 op zijn naam schrijven. Dit keer zadelde hij Kahlua-Carmen (v. One Usa) om in 39,75 seconden een foutloze ronde te springen. In diezelfde rubriek eindigde Lisa Nooren op de vierde plaats. Zij kon in het zadel van Lady-Lou Old (v. Balou Star) eveneens een foutloze ronde springen en finishte in 43,33 seconden. Naast de overwinning mocht Daan Van Geel ook nog de vijfde plaats mee naar huis nemen, dit keer met Kedgwick (v. Bamako de Muze). 

Dat het voor Van Geel een goede dag was, is waarschijnlijk een understatement. Ook in de rubriek voor 6-jarige paarden werd hij de beste Nederlander op de tweede plaats. Dit keer zadelde hij Cara MB Z (v. Carrera VDL). 

Klik hier voor alle resultaten