Richard Vogel en Caramba 92 (v. Comme Il Faut) snelden in 36,95 seconden in de jump-off naar de overwinning. Eoin Mcmahon en Chacon 2 (v. Chacco Blue) reden over de eindmeet in 38,15 seconden en eindigden tweede. Hans-Thorben Rüder en Singu (v. Singulord Joter) werden derde in 39,25 seconden. 

Karin Martinsen en Tailormade Chawito (v. Chacco-Blue) werden vierde. Gerco Schröder zette met New Star Vd Berghoeve (v. Gitano) een sterke ronde neer wat hem een vijfde plaats opleverde. 

Gert Jan Bruggink scoort sterk in finale Kleine Tour 

In de CSI1* 1.35m finale van de Kleine Tour was het Gert Jan Bruggink die van zich liet horen. In het zadel van Kasilias Eas Sho Z (v. Kannan) verzekerde hij een vierde plek. Hij werd opgevolgd op vijf door Christian Hess en Chilon (v. Check In). 

Winst was ook hier weer voor Richard Vogel die met Daymian 4 (v. Darco) de concurrentie weer geen kans gaf. Johannes Ehning en C-Jay 3 (v. Carthago) volgden op twee. Jonathan Gordon en Cbi Karhari (v. Goodluck VDL) vervolledigden de top drie. 

Tot slot was er nog een top tien klassering voor Jurre Van Bommel (Casus Regere Du Frene) in de CSI2* 1.40 Middel Tour finale

Klik hier voor de resultaten.