Micky Morssinkhof kwam het dichtst in de buurt met Comme Ci Comme CA (v. Comme Il Faut). Het duo noteerde een nulronde achter hun naam en klokte af in 68,72 seconden. Morgane Dassio en Hector de Kezeg (v. Diamant de Semilly) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 69,82 seconden. 

Holger Hetzel volgde met Carrera Crystal (v. Carrera VDL) op de vierde plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 71,43 seconden. Giampiero Garofalo en Chendro Mb Z (v. Comme Il Faut) vervolledigden de top vijf. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 71,83 seconden. 

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Wout-Jan van der Schans (As Havana), Daphne van der Schaar (Cacharel Z), Jules De Bruijn (My Precious en Nulavsca Fortuna) en Jada Golsteijn (Alfred RGZ). 

Klik hier voor de resultaten

Bij de 7- en 8-jarige paarden was er een Franse overwinning. Xavier Hazebroucq kon met Champagne Destiny's Z (v. Windows vh Costersveld) de nul op het scorebord houden en finishte in 55,15 seconden, een tijd die door de andere combinaties vrijwel niet te evenaren bleek. Romain Potin kwam met Quinta D (v. Cornet's Prinz) het dichtst in de buurt. Zij noteerden evenwel een foutloze ronde in 57,58 seconden. Hessel Hoekstra en VDL Legoderemus PP (v. Harley) zorgden voor de beste Nederlandse prestatie. Hun tijd van 57,90 seconden leverde hen de derde plaats op. 

Voor Harry Allen (Kumina Della Caccia) en John Steeghs (Didam van''t Schaaphof Z) was er een vierde en een vijfde plaats.

Monique van den Broek (Lorenzo R) en Megan Laseur (Love Connects) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten