Logan Fiechter reed met Sam Vd Tojopehoeve Z een snelle ronde in de Jump-Off. Met een tijd van 29,39 seconden nam hij de tweede plaats voor zijn rekening. Thijmen Vos reed met Faylista (v. Azteca VDL) in 30,20 seconden naar een knappe derde plaats. De twee Nederlanders moesten de Britste Tabitha Kyle voor zich dulden. Met Desterly (v. Tolan R.) reed het duo in 28,03 seconden in de Jump-Off naar een eerste plaats. 

Plaats vier was voor de Ier Seamus Hennessy (King Louis). Thijmen Vos (Ive Got The Key) kon opnieuw voor een klassering zorgen reed naar een vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Hilde Veenstra (Gideon Dls), Jersey Kuijpers (Jk Horsetrucks Hopefull) en Milan Morssinkhof (Checkpoint Chacco). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de eerste rubriek van de dag stonden de Nederlanders ook zeer sterk. Het ging om een 1.10m proef in de categorie Children.

In deze rubriek rechtstreeks op tijd reden Jess Berkers en Britt Schapers naar een podiumplaats. Jesse Berkers reed met de merrie Aragon Happhira (v. Corland) in 59,76 seconden naar een tweede plaats. Britt Schaper en Keen Lady-E (v. Chaman) wisten de nul te behouden in een tijd van 61,68 seconden en namen zo de derde plaats voor hun rekening. De twee Nederlandse ruiters moesten Noora Von Bülow voor zich dulden. Zij reed met de ruin Interstar B (v. M Special de Muze) naar de overwinning met een snelle tijd van 58,58 seconden. 

Jersey Kuijpers (Leasure Lendermen Jkh Z) nam in deze rubriek de vierde plaats mee naar huis. Estelle van Tricht (Furmint) nam genoegen met de vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen waren voor Bethany Vos (Dilithyia Vls), Nina Houtzager (Fonia Again) en Faye Louise Vos (Monica LH). 

Klik hier voor de resultaten.