De tweede plaats was voor de Ier Michael Pender. Hij kon in het zadel van Hhs Calais (v. Cavalier Royale) de chrono stoppen na 37,02 seconden maar hij tikte hierbij één balk uit de lepels. Hetzelfde lot onderging Alexa Ferrer die met Encantado C'SG (v. Verdi TN) het podium compleet maakte. 

Felipe Ramos Guinato (Bigstar) en Joanna Parkinson (Chacolu) vervolledigden de top vijf op plaatsen vier en vijf. Parkinson kon de nul wel behouden in het basisparcours maar kreeg één puntje voor tijd achter haar naam. 

Mel Thijssen zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Zij reed Florida Balia NL (v. Bustique) naar de zevende plaats. 

1m35 CSI3*

In het 1m35 van de CSI3* competitie weerklonk het Wilhelmus. Leon Thijssen kon in het zadel van Zeppe Blue (v. VDL Zirocco Blue) de nul behouden en finishte in 35,14 seconden. Mathieu Bourdon en Atina du Tertre (v. Kannan) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 35,62 seconden. Mel Thijssen eindigde met Galisha (v. Numero Uno) op de derde plaats. Het duo kon een foutloze ronde springen in 35,78 seconden. 

Rodrigo Giesteira Almeida (Indian Gold) en Abdurakhmon Abdullaev (Quintair) vervolledigden de top vijf. 

Leon Thijssen nam naast de overwinning ook de zesde plaats mee naar huis. Dit keer rekende hij op Ibiza Z (v. I'm Special de Muze) om in 37,28 seconden een foutloze ronde te rijden. 

Mel Thijssen (Gaudi) en Mans Thijssen (Hello) konden zich ook nog klasseren. 

Klik hier voor alle resultaten