CSIJ & U25 Small Tour 1,20m

Erwin de Bruin stuurde Fox (Allegria of Esbi) naar de overwinning terwijl Hilde Veenstra met After Pleasure Toltien (For Pleasure) volgde op de tweede plaats. Skye Morssinkhof werd derde met Vivor du Castet (Flipper d'Elle), Tamara van Manen en de Italiaan Raffaele Valente maakten de top vijf af. 

CSI U24 Medium Tour 1,35m

Diezelfde Raffaele Valente won de volgde proef. Hij nam de leiding in een zeer multinationale top vijf. De tweede plaats ging naar de Ier Ian Fives met Avalon du Carpont, Yifan Zhang werd derde voor China met Goliath S (Cardento). Lotte van Santvliet zorgde voor een Nederlandse vierde plaats, de Belg Simon Morssinkhof werd vijfde. 

CSIJ Medium Tour 1,30m

Iris Michels werd beste Nederlandse met Cristal Utopia Z (Calvino Z). Zij werden derde. De overwinning was voor de Duitse Johanna Beckmann met Cheenook. Ciaran Nallon en KWPN-merrie Hennessy (Eldorado vd Zeshoek) werden tweede, Pam Nieuwenhuis en Nina van Enckevort werkten de top vijf af. 

CSIP Small Tour 1,15m

Daarna waren de pony's aan de beurt. Westward Sunshine (Ashfield Echo I Love You) won onder Elsi Jacques voor de Britten, Max Foley en Conor McLaughlin grepen de rest van het podium voor Ierland. Geertje van Aarle werd beste Nederlandse combinatie met Kaspar van Orchid's (Kanshebber). Zij finishten als zesde. 

CSIU25 Big Tour 1,40m

Dit was de topproef van de dag. KWPN'er RMF Tequila (Padinus) kon voor de Italiaanse Alessandra Fuzzi de eerste plaats veroveren, Cedric Wolf en DSP Chicitto (Crossfire) volgden voor Duitsland. Micky Morssinkhof en Graziano (Baltic VDL) snelden naar Nederlands brons. Raffaele Valente greep de vierde plaats, My Relander en Expert (Ustinov) finishten als vijfde. 

CSIJ Big Tour 1,35m

Gerrit Veenstra sloot de dag af met een overwinning. Met Loridon van T&L (Horion de Libersart) versloeg hij Abdurakhmon Abdullaev en Dukato M (Stakkato). Johanna Beckmann werd derde. 

Klik hier voor alle resultaten.