Stephanie Holmén zat in het zadel van de elfjarige H&M Crusader Ice (v. Cabachon). Ze vloog door de tweede ronde en klopte af op 39,02 seconden, en tijd die niemand meer kon verbeteren. Bovendien slaagden zij er als enigen in om de tijd onder de 40 seconden te houden en zo hadden ze deze GP dus verdiend gewonnen.

De Deense Tina Lund was slechts ietsje trager. Met Cordani PS (v. Balou du Reventon) finishte ze in een tijd van 40,72 seconden en dat leverde hen uiteindelijk de tweede plaats op. Ingemar Hammarström was met Captain Sparrow 5 (v. Cormint) slecht twintig honderdsten trager dan de nummer twee en moest zo tevreden zijn met de derde plek. Jaroslaw Skrzyczynski deed het met de negenjarige Quick Step (v. Quintender) rustig aan in de barrage. Ze kregen een puntje voor tijd maar dat was nog genoeg voor de vierde plaats. Ulrika Sanny had met Vanilla Z (v. Van Gogh) dezelfde tactiek en eindigde op de vijfde plaats met twee strafpunten voor tijd.

Eric Ten Cate hield de Nederlandse eer hoog in deze GP. Met zijn negenjarige KWPN'er Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) zette hij een razendsnelle tijd neer in de tweede ronde. Zijn tijd had genoeg geweest voor een tweede plaats maar een foutje deed hen kelderen in het klassement. Uiteindelijk eindigden ze nog op een mooie zesde plaats.