Voor Duitsland wist Philipp Weishaupt met Zineday (Zinedine) een dubbel foutloos resultaat te rijden. Verder sprong Kendra Claricia Brinkop met Tabasco De Toxandria Z (Thunder vd Zuuthoeve) éénmaal foutloos over beide omlopen. Ook teamgenoten Marcus Ehning met Coolio 42 (Casalito) en Andre Thieme met DSP Chakaria (Chap 47) noteerden over de twee omlopen slechts één springfout.

Voor eigen publiek strandde het Franse team op de tweede plaats. Voor het gastland hielden twee combinaties het over beide omlopen foutloos. Olivier Robert en Iglesias D.V. (Quasimodo van de Molendreef), alsook Francois Xavier Boudant met Brazyl du Mezel (Haloubet de Gorze) bleken zo de sterkhouders.

De Belgische spring equipe vervolledigde de top drie! Voor België bleek Wilm Vermeir met IQ van het Steentje (Toulon) de sterkhouder. Het duo bleef over beide omlopen foutloos! Ook Jérome Guery en Quel Homme de Hus lijken in vorm!

In de eerste omloop tikte Guery nog één balk ongelukkig uit de lepels. Samen met de 18-jarige zoon van Quidam de Revel herstelde hij in de tweede ronde. Voor België kwamen verder Olivier Philippaerts met H&M Miro (Diamant de Semilly) en Niels Bruynseels met Origi vd Vosberg (Echo van 't Spieveld) aan de start. Beide duo's noteerden één springfout in elke omloop.

Uitslag