Van den Broek wist op ruim vijftig deelnemers de tweede plaats te veroveren in het zadel van de 7-jarige KWPN merrie van Diamant de Semilly. Liaraldra is een fokproduct van Wilgo Van De Mheen. Van den Broek scoorde nog een tweede keer en kwam in het zadel van de KWPN ruin Lorenzo R (Eldorado vd Zeshoek, fokker: Rietberg) op tien. De Poolse Malwina Urbanska won de proef en had met de KWPN merrie Kaloma-N (Great Blue, fokker: P. Nijssen) de beste 8-jarige onder het zadel. De top drie werd besloten door Abdel Saïd en de 7-jarige Quite Easy van 't Paradijs (Taran de La Pomme). 

Bij de vijf- en zesjarigen sprong Yves Willems naar het zilver in het zadel van Toulusha Key Sr Z, een Zangersheide merrie van Toulon uit de fokkerij van de familie Sleutels. Zij moesten de Noorse Oda Charlotte Lyngvaer met Delphine du Maillet Z (Diamant de Semilly) voor zich dulden. Elise van de Craats zagen we op zeven met Ascalino Evo Z, een merrie van Asca Z uit de fokkerij van H.H. Van Omme.

De CSI1* 1.30m Big Tour had Alicia Bocken op twee met Rinken Z, een 10-jarige nakomeling van Riscal La Silla uit de fokkerij van Theo Molenaers. De Noorse Lyngvaer nam opnieuw de winst voor haar rekening, met de KWPN merrie Goanita (Zandor). Kevin Jochems tekende met de 8-jarige Calasco van de Helle (Casall) voor de zesde plaats. 

Resultaten