Skip to content

Copyright

Doron Kuipers nipt naast podium in 3* 1.50m Grand Prix van Le Touquet

Doron Kuipers heeft een sterk staaltje Nederlands talent laten zien in de CSI3* 1.50m Grand Prix van Le Touquet. Met zijn hengst Edinburgh snelde Kuipers naar een top vijf klassering en eindigde hij met een vierde plaats nipt naast het podium. De Britse amazone Holly Smith bewees er in uitstekende doen te zijn en verzekerde de overwinning in deze GP.

Holly Smith kon rekenen op Fruselli (v. Zambesi TN) om de winnende tijd van 45,01 seconden neer te zetten. Hiermee was ze amper vier honderdsten van een seconden sneller dan de Ier Richard Howley en Consulent de Prelet Z (v. Consulent Z). Het duo finishte tweede in 45,05 seconden. Juliette Faligot en Arqaba de Riverland (v. Cornet Obolensky) vulden de top drie aan in 48,72 seconden.

Doron Kuipers verdedigde de Nederlandse vlag met Edinburgh (v. Vleut) en eindigde vierde. Sérgio Neuppmann Junior en Chicca Blue (v. Chacco-Blue) nam genoegen met de vijfde plek.

Frank Schuttert (Gream) zorgde met een negende plaats voor nog een Nederlandse top tien klassering.

Overige Nederlandse klasseringen

In de CSI3* 1.45m proef snelde Lars Kersten (Isidorus) nog naar een negende plek. Doron Kuipers (Isodermus PP) wist ook hier een klassering te scoren en reed naar de twaalf plaats.

Klik hier voor de resultaten.

Vorige Joy Lammers voert volledig Nederlands podium aan in 2* 1.45m Grand Prix van Deurne Volgende Siebe Leemans toont sterk staaltje Nederlands talent in 1.40m Junior Grand Prix van Lamprechthausen