Met een indrukwekkende tijd van 34.26 seconden wist Dennis Van den Brink de concurrentie te verslaan en de gouden medaille in de wacht te slepen. Voor eigen publiek kon ook Pim Mulder in de prijzen springen met It'S Possible Srk (v. Berlin). Willem Greve met Candy Luck Z (v. Comme il Faut) en Elize van de Mheen met Quadira (v. Quadam) mochten ook met een zakcentje naar huis. 

Op de tweede plaats eindigde de Ierse Bertram Allen en zijn paard Carrera Denfer (v. Connor 48), een merrie geboren in 2014. Met een tijd van 35.18 seconden kwam hij dichtbij de overwinning, maar het was Van den Brink die uiteindelijk triomfeerde. Het podium werd vervolledigd door Zascha Nygaard Andreasen uit Denemarken, die de derde plaats behaalde. Andreasen maakte indruk met haar paard Stanley (v. Stakkato). Het duo voltooide het parcours in 35.78 seconden en mocht met trots de bronzen medaille in ontvangst nemen.

De vierde en vijfde plaats werden ingenomen door Jeremy Sweetnam uit Ierland met zijn paard Come to Me (v. Cornet Obolensky) en William Funnell uit Groot-Brittannië met Equine America Billy Marmite (v. Billy Mexico).

Resultaten