Jorich Spits en Pomme Castanoo (v. Appel Juice) schoten zo met hun tijd van 28,65 seconden net te kort waardoor ze vrede moesten nemen met de tweede plaats. Stijn Testers werd de beste Nederlander op de derde plaats. Hij reed Lamborghini (v. Dallas VDL) naar de derde plaats door in 29,12 seconden een foutloze ronde te springen. 

Bart Clarys (Oscar van Spieveld) en Gilles Nuytens (Oraline) werden vierde en vijfde.  Testers kon zich met Geronimo (v; Zambesi TN) ook nog op de achtste plaats klasseren. De KWPN-ruin kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 30,66 seconden. Lisa Bongers (Donbalian) kon zich op de twaalfde plaats klasseren.

In het 1m35 zorgde Renee de Weert voor de Belgische prestatie. In het zadel van Grande Dame du Huit (v. Diamant de Semilly) schreef ze de zesde plaats op haar naam door in 31,59 seconden een foutloze ronde te springen. Monique van den Broek en Kes TN (v. Comme Il Faut) klasseerden zich op de achtste plaats na een foutloze  ronde in 31,88 seconden.

In het 1m35/1m40 sprong Patrick Lemmen op het podium. Hij rekende op Quadira (v. Quadam) om met een foutloze ronde in 60,95 seconden naar de derde plaats te springen. 

Het 1m25 kwam op naar van Piet Raijmakers Jr. Hij rekende op Matador-N (v. Naico) om alle concurrentie in een tijd van 28,52 seconden naar huis te rijden. Koen Vereecke kwam met Aristo het dichtst in de buurt. Hun foutloze ronde in 29,83 seconden zou hen de tweede plaats opleveren. Joy Demuynck en Armageddon van't Leewerikenhof (v. Amour HE van't Leeuwerikenhof) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 30,48 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten