In de CSI2* 1.40m ochtendrubriek sprong Renee de Weert naar een top vijf klassering in het zadel van Camilla van de Helle (Crumble). Ook Niels Brussen wist zich bij de tien beste combinaties te plaatsen op de rug van Corliath (Clearway), hij eindigde negende.

Enige tijd later wist Dave Maarse een podiumplaats in de wacht te slepen in de 2* 1.35m proef. Met Argo Z (Asca Z) sprong hij naar een derde plaats, voor John Steeghs en Champion Ps Z (Comilfo Plus Z). 

Diezelfde Dave Maarse mocht nog een trapje hoger op het podium staan in de 1.30m GP1* kwalificatie. Hij stuurde daar Astrapi Gem (Royal Feu) naar zilver, voor Lisa Nooren met Billy Roxanne (Billy Um Bongo). Ook Logan Flechter en Dominos (Diamant de Semilly) reden in de prijzen met een zesde plaats.

Ten slotte ook een knappe Nederlandse vertegenwoordiging bij de 1* jonge paarden proef over een hoogte van 1.30m. Niels Brussen reed hier met de 7-jarige Phoenix Vd Rollebeek (Thunder van de Zuuthoeve) naar brons. Dave Maarse volgde met Kaiserin (Zapatero) op vier, voor Renee de Weert die met Fides du Mas Garnier (Con Air) de top vijf afsloot.


Alle resultaten