5- & 6-YO

Thomas Whitaker had de zesjarige Pepper d'Or opgezadeld. Met de Zinedine-ruin vormde hij de beste combinatie in de twee fasen proef over 110/120. Hij bleef zo voor Dave Maarse met Juanfran, een zesjarige ruin van Kannan. De roemeense Lisa Candin en Justified (v. Action Breaker, 2014) vervolledigen de top drie. 

Loewe Joppen en Foncetti (v. For Pleasure, 2014) springen net naast het podium en eindigen als vierde. Hij blijft wel voor de Noorse Kristine Seierstad en Jododinus PP (v. Etoulon, 2014). 

Het eerste vijfjarige paard vinden we op de zesde plaats. De eer is voor de Britse Katie Speller met Z7 Dubai Castlefield (v. Darco). 


Kevin Beerse en Novak, een zesjarige Nabab de Reve-hengst worden knap twaalfde en eindigen zo nog net binnen de prijzen. 

Resultaten


7YO

Lisa Candin wint hier de proef met Iberlina (v. Vittorio). Ze blijft zo voor de Duitser Christian Kukuk en Chubakko (v. Connor 48) en de Tsjech Martin Reznicek, die de Conteur-dochter Conteusina onder het zadel had. 

De Noorse Oda Charlotte Lyngvaer volgt met Seleste B Z (v. Spartacus TN) en het is wederom Christian Kukuk die de top vijf vervolledigt. Dit doet hij met Jim-Bob h (v. Numero Uno). 

Resultaten