Een verschil van ongeveer twee seconden leverde de Ier Shane Dwan de overwinning op met de 8-jarige Cascalino 7 (Casallco). De derde plaats was voor Eiken Sato en de Messenger zoon Meganus PS

Eerder had Van Geel de KWPN merrie L. Chiaro Di Luna onder het zadel voor de CSI1* 1.30m Small Tour, waar hij met de dochter van Carrera VDL zevende werd. De Nederlands gefokte Zimes Square, een KWPN merrie van Zirocco Blue, werd onder plaatselijke amazone Kathrin Stolmeijer tweede. 

Resultaten

Jur Vrieling scoort met nieuwe troef

Jur Vrieling heeft een nieuwe troef onder zijn zadel gekregen. Recent nam hij de teugels van de 11-jarige Eurofighter EP (Warrant) over van Jody van Gerwen, die hem zelf maar voor korte periode onder het zadel had. Eurofighter Ep verscheen na een jaar terug op het internationale toneel en werd met Vrieling elfde in de 1.40m Medium Tour. Gert Jan Bruggink volgde op twaalf in het zadel van Surprising Dream S.H.O. Z (Stakkato). 

De 8-jarige KWPN ruin Lacoste VDL (Zirocco Blue) behaalde onder de Brit Alex David Gill de tweede plaats. De winst kwam in handen van Basile Bettendorf en Kempf'S Balero (Balou du Rouet). 




F. ©: Pieter Sorber - Indoor Friesland