Daan Van Geel heeft een indrukwekkende overwinning behaald in eigen land. Met zijn merrie Idaloma (v. VDL Zirocco Blue), een KWPN-merrie geboren in 2013 wist hij de concurrentie achter zich te laten en de eerste plaats te veroveren. Van Geel had de algemeen snelste tijd. Landgenoot Hessel Hoekstra leverde een sterke prestatie in diezelfde uitslag en eindigde op de tweede plaats met zijn KWPN-ruin Jazz-Men Impressed (v. Marius Claudius). De derde plaats ging naar de Ierse ruiter Bertram Allen, die met zijn merrie Carrera Denfer (v. Connor 48) eveneens een foutloze ronde aflegde. 

Ook de Nederlandse ruiter Britt Schaper en de Ierse ruiter Conor Drain verdienen erkenning voor hun prestaties in deze wedstrijd. Schaper eindigde op de vierde plaats met Guidam Sohn the Second Z (v. Guidam Sohn), terwijl Drain de vijfde plaats veroverde met Clementine (v. Caretino Gold).

Volledige uitslag

In de andere uitslag behalde Joost Martens de eerste plaats met zijn paard Cosimo (v. Cosmeo). Op de tweede plaats stond Ashley Vogel uit de Verenigde Staten met haar paard Bellissimo Z (v. Bamako de Muze). Michael Kölz uit Duitsland eindigde op de derde plaats met zijn paard Lexie Grey (v. Lemwerder 2). Eric Ten Cate uit Nederland veroverde de vierde plaats met zijn paard Horsedeals Nada van Spieveld (v. Elvis ter Putte). De Belgische Jos Verlooy behaalde de vijfde plaats op Parise van den Dael (v. I Am Moerhoeve's Star). 

Volledige uitslag