De overwinning was voor de Fransman Julie Epaillard met Solero MS en een tijd van 64,67 seconden. Hans Dieter Dreher en Vestmalle Des Cotis waren iets minder dan drie seconden trager en namen zo het zilver mee naar huis. Alain Jufer en Cornet MM vervolledigen met 68,15 seconden de top drie. 

Daan Van Geel kon voor de vierde plaats rekenen op Escobar, Kamil Grzelczyk en Wibaro eindigden vijfde. Jeroen Dubbeldam was met Cosa Nostra goed voor plaats zeven.

In de 1.40m proef was de winst voor Hans Diet Dreher met Belcanto. De combinatie bleef foutloos in een omloop tegen de klok en hadden slechts 59,70 seconden nodig om de concurrentie achter zich te houden. Jaroslaw Skrzyczynski en Olympics Star volgden met 60,81 seconden op een tweede plaats, voor Gerfried Puck die met Copacabana en 61,63 seconden derde eindigde.

Mel Thijssen en Gill wisten zich te klasseren op een tiende plaats. 

Tenslotte werd het 1.30m gewonnen door Janis Schneebeli met Elzarena en een tijd van 61,60 seconden. Svea Tegnestedt en H.Emeralda waren iets minder dan vier seconden trager en komen zo op plaats twee te staan. Anna-Sophia Schumacher en Habicht CR sprongen in 66,81 seconden naar de derde plaats. 

Leon Thijssen en Calico Z eindigden ook nog negende. 

Klik hier voor alle resultaten.