Casturano, een 11-jarige Holsteiner ruin (Castelan 3 x Canturo) in eigendom van Conall Murray, was Swail's keuze voor twee MLSJ Team Competition overwinningen voor de Trelawny Trailblazers afgelopen seizoen (Traverse City en Toronto), en droeg Swail opnieuw naar een overwinning in Vancouver. Terugkerend naar de Trailblazers als regerende MLSJ kampioenen, was Swail de tweede die ging in de 10-paard jump-off en riep hij op Casturano's voorzichtigheid om Daniel Bluman (ISR) en zijn langdurige partner Ladriano Z (Lawito x Baloubet du Rouet) van de leiding te stoten.

Over parcoursen van Olympisch parcoursbouwer Gregory Bodo (FRA), sprong Canada's eigen Erynn Ballard naar de tweede plaats met Libido van't Hofken (Nabab de Reve x Heartbreaker). Bluman hield stand op de derde plaats met Ladriano Z (Lawito x Baloubet du Rouet).

"In het begin sprong hij heel hoog [over de hindernissen], dus vroegen we ons af of hij op het hoogste niveau kon springen. Je kunt niet 1,60 m springen als je 2,10 m hoog gaat. Het paard had altijd al veel kwaliteit en hij begrijpt nu beter hoe hij de hoogte met gemak kan beheersen in plaats van zo sterk en extravagant te zijn.

"Major League heeft hem veel geholpen," vervolgde Swail. "Vorig jaar sprong hij zes of zeven teamwedstrijden en was foutloos. Hij leert, wordt beter en op dit moment laat hij me geen tekenen van stoppen zien."