De Ierse springruiter, Conor Swail bleek niet te houden en won beide rubrieken. Swail snelde naar de winst met zijn Theo 160 (Christian) in de 1.50m rubriek. De huidige nummer 10 van de wereld reageerde opgetogen. "Elke keer je door die kloktoren hier in Spruce Meadows rijdt, krijg je gewoon een kick. Ongelooflijk wat voor een start we gemaakt hebben deze week. We wonnen beide kwalificaties, wat al een stuk minder druk zet op de rest van het programma."

Op het podium volgde Daniel Coyle met Quintin (Quaprice Bois Margot) voor de Canadese, Tiffany Foster en haar Battlecry (ex. Olympus van de Molenberg). De negenjarige zoon van Vigo d'Arsouilles komt uit de fokkerij van Tim & Sofie Reygaert - Van Bunder.


Opnieuw Conor Swail

Eerder won Conor Swail met zijn vertrouwde Count Me In  de 1.45m kwalificatie. Darragh Kenny volgde in deze rubriek met California Pie (Captain Cooper) voor Conor Swail en de Belgische Nadal Hero & DB (Kannan). Nadal werd eerder nog uitgebracht door James Peeters, Valentijn en Audrey de Bock!

Alle resultaten