Donderdag 16/10

Class 1.35m/1.40m

Op donderdag stond de ruiters van de hoofdrubriek een parcours over 1.35m/1.40m te wachten. De overwinning bleef in eigen land met de beker in handen van Cindy Perdaen met Jubels Mumbo (v. Elton John TN). De amazone leek gretig want naast het goud nam ze ook nog het zilver voor haar rekening met Gumbo Mumbo (v. Cabrio van de Heffinck). De derde plaats ging naar Duitsland en kwam op naam van Martin Sterzenbach met Orion Ten Dorn (v. Elvis Termin Putte).

De vierde plaats was voor Bjorn Vandenbossche met Juristo van het Hagenhof (v. Elvis ter Putte) gevolgd door Laura Monier en Pia Lotta op vijf. 

Class 1.25m/1.30m

In de eerdere rubriek was Freek Vestjens de beste Nederlandse combinatie door er op zeven te eindigen met Corvette (v. Clinton). Kim Hoogenraat kwam op tien met Exploit Go (v. Lupicor) gevolgd door Tom van Schipstal op Ivanhoe (v. Flipper d'Elle). 

De Duitse Sterzenbach was in de rubriek vooraf goed voor zowel het goud als het brons. Terwijl hij met Cassin (v. Cassilano) de overwinning greep, zorgde Orion ter Dorn (v. Elvis Termin Putte) opnieuw voor het brons. Op de tweede plaats kwam Moo Tamisaft met Keep Calm (v. Douglas VDL). 

Class 1.15m/1.20m

Lysanne Kruizinga hield de Nederlandse eer hoog met haar zevende plaats op Legend Ster (v. Baltic). 

De volledige top drie was Belgisch gekleurd. Charlotte Mertens leidde het klassement op James Bont (v. Vagabond de la Pomme). Christof Deraedt werd tweede met Dendy van de Jonkhoeve voor Roy van Beek met Quiro RZ (v. Quannan R). 


Vrijdag 17/10

Class 1.40m

Het was opnieuw Cindy Perdaen die de overwinning in eigen land kon houden in de hoofdrubriek. Deze keer was het Gumbo Mumbo (v. Cabrio van de Heffinck) die zijn beste beentje voorzette voor de amazone. Landgenoot Levi Driessen greep net naast het podium en strandde op vier met Winx du Vlist Z (v. Warrant). 

De top drie werd aangevuld met twee Belgische combinaties; Kim Keymis stuurde Dirina OH (v. Dicasi OH) naar het zilver en bleef voor op Bjorn Vandenbossche met Juristo van het Hagenhof

Class 1.30m

In de op een na hoogste rubriek kwamen twee Nederlandse combinaties net buiten het podium terecht. Jacqueline Lai eindigde op de vierde plaats met Jasmijn (v. Starpower) op de voet gevolgd door Tom van Schipstal met Ivanhoe (v. Flipper d'Elle). 

De winst ging opnieuw naar België en was voor Christof Deraedt en Dendy van Jonckhoeve. Nina De Backer werd tweede op Oui Oui van 't Steentje (v. Kannan) voor de Duitser Marc Ostendarp met Aconcento (v. Aracento). 

Class 1.20m

Tobias Luikens was goed voor het brons in combinatie met Independence (v. If Ever III). Celeste van der Poel eiste een plek in de top tien op en werd negende met Avicii Z (v. Ambler Gambler). 

Robin van Thillo nam de overwinning op Jewels Promise (v. Baltic) en ging voor op Roy van Beek met Quiro RZ (v. Quannan R). 

Alle resultaten