Bij de zevenjarige paarden schitterden de Nederlanders op het podium in deze 1.35m twee fasen special proef. Britt Schaper kon rekenen op Guidam Sohn The Second Z (v. Guidam Sohn) om de winnende tijd van 27,13 seconden neer te zetten. Bas Moerings zat haar op de hielen met Kivinia (v. I M Special de Muze) maar was net niet snel genoeg voor de overwinning met een tijd van 28,18 seconden. Het podium werd aangevuld door Manon Hees die in het zadel van For Coke Z (v. For Pleasure) in 28,47 seconden het brons pakte. 

De top vijf zag verder nog twee Belgische springruiters in het klassement met Guy Janssens (Kasanova Z) op vier én op vijf (Klaas B)

Manon Hees schittert bij de zesjarigen 

Michael Jung mocht bij de zesjarige paarde de ereronde leiden. In het zadel van Qwatt (v. Qualito) snelde hij in 27,65 seconden over de meet. Manon Hees en La Nulana K (v. Douglas) verzekerden het zilver met een tijd van 27,98 seconden. Odile Gierech en Kannan Dry DB (v. Kannan) vulden de top drie aan met een tijd van 28,77 seconden. 

Plaats vier was wederom voor Michael Jung (Double Luck). Koen Vereecke (Quickly V/D Kruishoeve) zette de beste Belgische prestatie neer en nam genoegen met de vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten.